Afslanken en figuurcorrectie

Afslanken en figuurcorrectie

VIP Line

De VIP Line is een hoogtechnologische toestel dat verschillende figuurcorrigerende methodes omvat. De voornaamste onderverdeling is: VIP Line Transion, VIP Line Isogei en VIP Line Linfogei.


VIP Line Transion

Een mooi lichaamsfiguur is een zeer arbeidsintensieve bezigheid. Hierdoor vallen heel wat mensen met fysieke problemen zoals rugklachten al gauw uit de boot. Ook voor fysiek actieve mensen kan de VIP Line Transion een aanvulling zijn aangezien de spierstimulatie door de VIP Line Transion een veel sterker effect heeft op de spieren dan klassieke fysieke belastingen. 

De VIP Line Transion is een hoogtechnologisch toestel dat de de oppervlakkige en diepe spieren stimuleert. Meer specifiek worden de spieren continu getorst en gestretcht. Het werk dat de spieren verricht activeert de metabolische processen om de reserves van het lichaam op te gebruiken. De energie die de spier nodig heeft om te werken wordt namelijk gehaald uit de omliggende weefsels. Deze methode wordt aangewend om een mooi lichaamsfiguur te krijgen zonder fysieke inspanning. Het is dus in eerste instante een methode die het lichaamsfiguur stroomlijnt door middel van spier-en huidversteviging.

De voornaamste toepassingen van de VIP Line Transion zijn: huidverslappingen, plaatselijke vet-en vochtophopingen, remodellering van het lichaam, cellulitis, striemen en figuurwijzigingen door zwangerschap.

De voordelen van de VIP Line Transion zijn:

 • Innovatieve methode voor het herstellen van verslapt spierweefsel
 • Spierversterkend en weefselverstevigend
 • Revolutionaire spitstechnologie voor schoonheid en welzijn
 • Mini-lifting zonder chirurgische ingreep
 • Een programma dat perfect is afgestemd op het individu
 • Het lichaamsfiguur is niet langer afhankelijk van de leeftijd
 • Snel, moeiteloos en efficiënt
 • Twee maal per week een sessie van 30 minuten gedurende 5 weken, nadien éénmaal per maand een onderhoudssessie


VIP Line Isogei

De VIP Line Isogei is een innovatieve methode voor het herstellen van verslapt spierweefsel door middel van isometrische spanning. Dat betekent dat de spiervezels samentrekken zonder dat hun lengte verandert. Door deze belasting wordt een spanning gecreëerd in de spieren en de omliggende weefsels waardoor de huid en de spieren strakker worden. In tegenstelling tot de VIP Line Transion heeft de VIP Line Isogei geen afslankende eigenschappen, maar wordt enkel een spier-en huidversteviging gerealiseerd. Deze methode is aangewezen voor de versteviging van het gezicht (mini-facelift) en andere plaatsen waar men vermagering wil vermijden (zoals bij een borstversteviging).


VIP Line Linfogei

Vochtophopingen, cellulitis, kleurveranderingen en onzuiverheden van weefsels zijn vaak te wijten aan een verkeerde werking van het lymfestelsel. De VIP Line Linfogei zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de huid en onderliggende weefsels gemobiliseerd worden waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Met het Linfogei-programma wordt een accurate en effectieve lymfedrainage uitgevoerd. De impulsen die het apparaat op het lichaam overdraagt, zijn exact die impulsen die elk lichaam nodig heeft om correct en efficiënt gedraineerd te worden.

De voordelen van de VIP Line Linfogei zijn:

 • Snelle lymfatische drainage
 • Algemeen gevoel van welzijn al na de eerste behandeling
 • Er wordt automatisch en synchroon met de hartslag gewerkt
 • Het lymfestelsel wordt geactiveerd met een betere werking tot gevolg (ontgiftend)
 • Verhoogt de regeneratie van weefsels
 • De behandeling wordt gecombineerd met Clean9 producten ter aanvulling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x