Afslanken en figuurcorrectie

De VIP Line methode

De VIP Line is een hoogtechnologisch toestel dat verschillende figuurcorrigerende methodes omvat. De voornaamste onderverdeling is: VIP Line Transion, VIP Line Isogei en VIP Line Linfogei.

VIP Line Transion

Een mooi lichaamsfiguur is een normaal gezien een zeer arbeidsintensieve bezigheid. Hierdoor vallen heel wat mensen met fysieke problemen (zoals rugklachten) al gauw uit de boot. De hier voorgestelde methode verloopt snel, moeiteloos en efficiënt. Een belangrijke kanttekening hier, is dat ook voor fysiek actieve mensen de VIP Line Transion een aangename aanvulling kan zijn. Dit is zo gezien de spierstimulatie door de VIP Line Transion een veel intenser (en dynamischer) effect heeft op de spieren dan gewone fysieke belastingen. Het werk dat de spieren verricht, activeert de metabolische processen om de reserves van het lichaam op te gebruiken. De energie die de spier nodig heeft om te werken wordt hierbij gehaald uit het omliggende vetweefsel. Het is dus in eerste instante een afslankende methode die het lichaamsfiguur stroomlijnt door middel van spier-en huidversteviging, zonder fysieke inspanning. Om de huidversteviging bijkomend te stimuleren wordt (zoals altijd) een collageenrijke behandeling aanbevolen.

VIP Line Isogei

De VIP Line Isogei is een complementaire methode voor het herstellen van verslapt spierweefsel. In dit geval gebeurt dit door middel van isometrische spanning. Dit betekent dat de spiervezels samentrekken zonder dat hun lengte verandert. Door deze belasting wordt een spanning gecreëerd in de spieren en de omliggende weefsels waardoor de huid en de spieren strakker worden. In tegenstelling tot de VIP Line Transion heeft de VIP Line Isogei hierdoor geen afslankende eigenschappen, maar wordt enkel een spier- en huidversteviging gerealiseerd. Deze methode is aangewezen voor de versteviging van het gezicht (mini-facelift) en andere plaatsen waar men vermagering wil vermijden (zoals bij een borstversteviging).

VIP Line Linfogei

Algemene kleurveranderingen en onzuiverheden van de huid zijn vaak te wijten aan een verkeerde werking van het lymfestelsel. De VIP Line Linfogei stimuleert de lymfatische drainage, zodat vloeistoffen in de huid en onderliggende weefsels gemobiliseerd worden, en afvalstoffen vervolgens sneller afgevoerd worden.

Voornaamste toepassingen

- Huidverslappingen
- Plaatselijke vet- en vochtophopingen
- Cellulitis
- Striemen en figuurwijzigingen (zoals door zwangerschap)
- Remodellering van het lichaam
- Problemen van de lymfedrainage

Ter indicatie

Twee sessies (van ca. 30 minuten) gedurende 5 weken is een realistische benadering, met nadien éénmaal per maand een onderhoudssessie om het resultaat blijvend te benadrukken.

Afslanken en figuurcorrectie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x