Huidbescherming

Huidbescherming

Esthederm zonneproducten

Blootstelling aan zonlicht houdt een sterk verhoogde risico in op de ontwikkeling van huidkanker. Het is dus van groot belang om de huid op een effectieve manier te beschermen tegen deze ongewenste eigenschap van zonlicht. Het algemeen bewustzijn van dit risico is sterk toegenomen. Dit wordt echter tegemoet gekomen door de ongewenste trend van het laatste decennium, namelijk het gebruik van steeds hogere beschermingsfactoren. Onze huid heeft nochtans een subliem verdedigingsmechanisme tegen de zon: de aanmaak van melanine (het bruin worden). Dit vergt wel voldoende aanpassing van de huid aan de blootstelling aan zonlicht, die niet plaatsvindt door het gebruik van dergelijke hoge beschermingsfactoren. Hierdoor wordt de huid dus steeds gevoeliger voor het zonlicht, waar we ons nu net tegen willen beschermen. De meest geschikte oplossing voor de bescherming tegen zonlicht bestaat dus uit het doorlaten van een selectieve straling, zodat de eigen melanogenese op gang kan komen en zonder dat het kankerverwekkende lichtspectrum de huid kan bereiken.

Esthederm zonneproducten bieden UV In Cellium Technologie met de volgende effecten:

  • vermindering van celreactiviteit tegen verbranding
  • bescherming van DNA tegen huidkanker
  • bescherming van vezelstructuren tegen huidveroudering

Bovendien bevatten Esthederm zonneproducten ook Adaptasun, een stof die de aanmaak van melanine verhoogt, versnelt en verbetert. De huid wordt dus bruiner dan normaal en ze houdt de bruining langer aan. 

Esthederm zonneproducten bieden een compleet antwoord voor alle huiden in de zon. Ook voor gevoelige en lichte huidtypes zijn Esthederm zonneproducten de eerste keuze.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x