!QMS-Methode

QMS Medicosmetics ontwikkelde de !QMS-behandelmethode onder leiding van de hooggeromeerde arts-specialist Dr. Erich Schulte, met specialisaties in onder andere plastische en reconstructieve chirurgie. Het betreft een revolutionaire behandeling die, als enige ter wereld, een effectief en efficiënt proces inhoudt dat collageen daadwerkelijk op de gewenste plaatsen in de huid aflevert. Dit alles is gebaseerd op het gebruik van state-of-the-art technologische inzichten en natuurlijke producten. Op die manier wordt de huid steviger en elastischer waardoor ze er jonger en gezonder uitziet. 

Een nauwkeurige analyse van de huid zorgt dat we een optimaal en persoonlijk behandelplan kunnen opstellen, met de wensen van de klant als centraal aandachtspunt. Een goede begeleiding is essentieel om te zorgen voor progressieve en blijvende huidverjonging van het gelaat.


Collageen

De belangrijkste structuur die steun geeft aan de huid wordt gevormd door een netwerk van collageenvezels. Door veroudering verandert het metabolisme en worden er minder collageenvezels aangemaakt. Hierdoor zijn in de huid minder ondersteunende structuren aanwezig, en dit wordt automatisch aangevuld door een geassocieerd vochttekort. Een combinatie van vocht- en collageentekort leidt tot het ontstaan van rimpels en andere huidproblemen. 

De Quick Medical Skin-methode vult de huid aan met huididentisch en gesplitst collageen. De splitsing van de collageenstructuren is noodzakelijk om de juiste plaatsen van vooral de diepere huid (dermis) te bereiken. Eens de lokalisatie van de collageenstructuren heeft plaatsgevonden, worden de collageenvezels terug als grote triple-helix collageen structuren geörganiseerd. Een tweede belangrijke eigenschap van de !QMS producten is dat het toegediende collageen huididentisch is. Dit betekent dat de moleculaire structuur identiek is aan het collageen dat gedurende het leven wordt aangemaakt. Andere wijdverspreide producten kennen deze twee eigenschappen niet waardoor hun werkzaamheid op zijn minst twijfelachtig is. Deze producten maken gebruik van ongesplitst collageen dat de diepere huid gewoonweg niet bereikt, of niet-identisch collageen met beperkte steungevende eigenschappen. Andere maken dan weer gebruik van vitaminepreparaten om de huid aan te sporen om meer collageen te maken. Dit is een gebrekkige methode aangezien vanaf de leeftijd van 35 jaar de huid hier opmerkelijk weinig op reageert. 


Intravital

Met Intravital bieden wij een orthomoleculaire (betreft de “goede” moleculen in het lichaam) therapie voor de huid. Door de hoge concentratie van collageen biedt Intravital de nieuwste technologie om rimpels en vroegtijdige huidveroudering nu ook van binnen uit te voorkomen. Het wordt aangewezen om deze Intravital capsules in te nemen ter aanvulling van de directe huidapplicatie van QMS producten. Bovendien bevatten de capsules mineralen en vitaminen die de gezondheid van de huid ten goede komen. Een voorbeeld is de immuniteitsverhogende eigenschappen van deze capsules, waardoor aandoeningen zoals herpes en eczeem (vooral indien cortisone wordt gebruikt) onderdrukt worden.


Intravital capsules bevatten onder andere:

  • 500 mg collageen
  • Resveratrol en OPC: sterke antioxidanten die ontstekingswerend zijn en de werking van andere vitamines versterken 
  • Zink : een mineraal dat sterk ontstekingswerend is en ook pigmentvlekken vermijdt
  • Q10: een co-enzyme dat extra energe levert

Deze capsules zijn zodanig omhuld (enteric coated) dat ze pas opengaan in het basische milieu van de darm (dus niet in het zure milieu van de maag). Hierdoor gaat minstens 65% van de inhoud van de tablet daadwerkelijk naar de huid terwijl dit bij andere preparaten slechts 5% is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x