Specifiek voor mannen

Specifiek voor mannen

4VOO

4VOO is het merk dat garant staat voor anti-aging en huidverbetering specifiek voor mannen. Een zichtbaar en voelbaar resultaat met minimale inspanning staat hierbij centraal. De producten zijn gericht op mannen met een gevoelige- of probleemhuid alsook mannen die de huidveroudering willen tegengaan. Het betreft geen afgeleiden van vrouwenproducten maar producten specifiek ontworpen voor mannen. Dit is noodzakelijk aangezien veranderingsprocessen in de huid van mannen gedreven worden door testosteron. Hierdoor krijgen mannen vaak rimpels die dieper zijn dan het geval is bij vrouwen. Bovendien hebben mannen 50% meer kans om huidkanker te ontwikkelen. Dit alles wordt tegengegaan door de 4VOO productlijn.


Tien redenen om als man de 4VOO dinstinct man producten te gebruiken:

  1. 4VOO distinct man ontwikkelt enkel wetenschappelijke en cosmetische oplossingen voor de mannenhuid met haar specifieke noden. Je kan niet in alles dé beste zijn.
  2. 4VOO distinct man staat voor : “minimale inspanning; maximaal resultaat”. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?
  3. 4VOO distinct man heeft één filosofie: voortdurend streven naar perfectie en innovatie. De 4VOO-technologie is pure wetenschap.
  4. 4VOO distinct man is ontwikkeld door en voor mannen, dus ook geen flauw afkooksel van één of ander damesproduct. 4VOO producten voelen ook nooit vet aan.
  5. 4VOO distinct man wordt uitsluitend verdeeld via erkende exclusieve verkooppunten en men skincare centra met professioneel advies en dito behandelingen.
  6. 4VOO distinct man is niet een “snuifje” actieve ingrediënten, maar bevat de meest innovatieve ingrediënten in de allerhoogste werkzame concentraties.
  7. 4VOO distinct man belooft geen mirakels; maar alle 4VOO producten gaan daadwerkelijk het huidverouderingsproces vertragen met zichtbaar en voelbaar resultaat.
  8. 4VOO distinct man is zoals tanden poetsen. “ it’s not a product; it’s a way of life”
  9. 4VOO distinct man is mannelijk, stoer en elegant en past in elke badkamer of toilettas.
  10. 4VOO distinct man is een betaalbare investering in jezelf! Bij dagelijks gebruik dien je slechts 3 keer per jaar een nieuwe flacon aan te kopen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x