Onze aanpak

Schoonheid gaat verder dan 'mooi zijn'.

Het onderhouden van schoonheid vraagt om kennis, om kunde, om aandacht, om producten en behandelingen die echt werken en waarmaken wat ze beloven. Bij het Els De Fré-schoonheidsinstituut vind je een passend antwoord op al je vragen omtrent huidverjonging, huidverbetering en huidbescherming.

Onze specialiteit, de !QMS-methode, is een medisch ondersteunde en zeer effectieve behandeling tegen het verouderen van de huid. Door het toedienen van het huididentisch en gesplitst collageen, een belangrijke bouwsteen van de huid, kunnen we haar doeltreffend gaan verjongen. De revolutionaire behandelmethode leidt tot verbluffende resultaten.

Ook voor permanent ontharen, afslanken en permanente maquillage kun je bij ons terecht. Els De Fré garandeert een toegewijde, professionele begeleiding, gebaseerd op meer dan dertig jaar ervaring.

Wil je meer weten over de verschillende behandelingen? Aarzel niet en klik op het onderwerp dat je interesseert of maak een afspraak voor uitgebreid persoonlijk advies.

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x