Permanente ontharing

Iedereen wil graag veel haar, behalve op het lichaam. Mannen en vrouwen die met overtollige haargroei te maken hebben, kunnen daar erg onder gebukt gaan. Voor hen stelt Els De Fré twee ontharingsmethodes voor, die elk op zich doeltreffend zijn. 

Permanente laserontharing met de LightSheer diodelaser gebeurt in nauwe samenwerking met ZACHTontharen, een autoriteit op het gebied van laserontharing. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste en allerveiligste laser op de markt. De LightSheer diodelaser kan zowel gebruikt worden op het lichaam als het gezicht. 

  • De LightSheer diodelaser geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt. Dit in tegenstelling tot de IPL-flitslamp, die nog door 90% van de markt gebruikt wordt. Deze laatste heeft een breed lichtspectrum waarvan een groot percentage nutteloos en schadelijk is. De IPL-lamp beschadigt de haarwortel maar vernietigt die niet helemaal, waardoor het haar later kan teruggroeien. De LightSheer diodelaser verwijdert definitief de haartjes die een IPL niet aankan. Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn uitgesloten dankzij de gepatenteerde gekoelde laserkop.

Enkel witte en lichtgrijze haren zijn nog niet te verwijderen met de LightSheer diodelaser (uiteraard ook niet met de IPL). Hiervoor kan aanvullend voor haar in het gezicht de Blend-methode toegepast worden. Een combinatie van wisselstroom (zorgt voor warmte) en gelijkstroom (zorgt voor eiwitstolling) wordt door een fijn naaldje gestuurd en vernietigt elk haartje op permanente wijze.

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x